Reply
Lombax Warrior
Registered: 05/22/2005
Offline
273 posts
 

Re: Anyone noticed there's no 56k port on Playstation® 3

May 30, 2005
Actually my whole community has it so it's not that much.  T3s are ment to be on multiple servers so it's not practical for someone to have it just for thier house.  But if someone wanted to, I think it's around 700 a month.
Message 21 of 58 (14 Views)
Reply
0 Likes
Sackboy
Registered: 05/29/2005
Offline
631 posts
 

Re: Anyone noticed there's no 56k port on Playstation® 3

May 30, 2005
How many houses are we talkin here?
,
 
,
You must get some crazy transfer rates, even if it's shared among many.
Message 22 of 58 (14 Views)
Reply
0 Likes
Wastelander
Registered: 09/13/2003
Offline
829 posts
 

Re: Anyone noticed there's no 56k port on Playstation® 3

May 30, 2005
I have T3
,
,This is my Speed....
,
,

8.5 megabits per second

,Communications: 8.5 megabits per second
,Storage: 1 megabytes per second
,1MB file download: 1 seconds
,Subjective rating: Unbelievable

,

XJDH1028 wrote:
How many houses are we talkin here?
 
You must get some crazy transfer rates, even if it's shared among many.



Message 23 of 58 (14 Views)
Reply
0 Likes
Sackboy
Registered: 05/29/2005
Offline
631 posts
 

Re: Anyone noticed there's no 56k port on Playstation® 3

May 30, 2005
You mean bytes, not bits,right?
,
 
,
I actually can get some insanely fast transfer rates with my cable conn.  It just all depends on the server.  I've gotten up to 600k per second, steadily.
Message 24 of 58 (14 Views)
Reply
0 Likes
Lombax Warrior
Registered: 05/19/2005
Offline
134 posts
 

Re: Anyone noticed there's no 56k port on Playstation® 3

May 30, 2005

,
,
,Redalio® wrote:
That means that Sony is being progressive now.

It's going to be the have and have nots.

If you don't have BROADBAND by now, one is out of luck.

Having the just Ethernet ports will force the US Government to bring HIGH SPEED INTERNET to each home.

The Playstation® 3 has capability of Gigabit Ethernet.  That shows that Playstation® 3 should be taken seriously.

XBOX 360 doesn't specifically tell on http://www.xbox.com/en-US/xbox360/factsheet.htm if it has Gigabit Ethernet or not!

Like previous Playstation® 2 from other countries, US & North American version were the only ones with 56k & Ethernet.  Other PS2™ were Ethernet only.

,

,
,

Gigabit Ethernet is a great feature to have.  Too bad it's pretty much useless at this time.  (Ok, some college campuses use it)  In terms of broadband in the home we barely scratch the surface of current technology.  Maybe by the time the PS4 comes out ...,
Message 25 of 58 (14 Views)
Reply
0 Likes
Wastelander
Registered: 09/13/2003
Offline
829 posts
 

Re: Anyone noticed there's no 56k port on Playstation® 3

May 30, 2005
ur talking to me. If so, what u see if from a website where I checked my Speed...

XJDH1028 wrote:
You mean bytes, not bits,right?
 
I,actually can get some insanely fast transfer rates with my cable,conn.  It just all depends on the server.  I've gotten up to,600k per second, steadily.



Message 26 of 58 (14 Views)
Reply
0 Likes
First Son
Registered: 04/26/2005
Offline
3 posts
 

Re: Anyone noticed there's no 56k port on Playstation® 3

May 30, 2005
LOL, u only catch 8.5 megabits per second on T3 damn i catch 10 megabits per second on Optimum online and its only like $50 a month.
Message 27 of 58 (14 Views)
Reply
0 Likes
Sackboy
Registered: 05/29/2005
Offline
631 posts
 

Re: Anyone noticed there's no 56k port on Playstation® 3

May 30, 2005
I'm not quite sure what a megabit is.....
Message 28 of 58 (14 Views)
Reply
0 Likes
I Only Post Everything
Registered: 03/30/2005
Offline
1379 posts
 

Re: Anyone noticed there's no 56k port on Playstation® 3

May 30, 2005
im being strait forward dial up is for the noobs who are not serious about gaming
Message 29 of 58 (14 Views)
Reply
0 Likes
Wastelander
Registered: 09/13/2003
Offline
829 posts
 

Re: Anyone noticed there's no 56k port on Playstation® 3

May 30, 2005
I have Optimum too. By da way, I am running Limewire PRO. Without Limewire Pro, its like 11 Megabits....

BliTzRuNNinBK wrote:
LOL,,u only catch 8.5 megabits per second on T3 damn i catch 10 megabits per,second on Optimum online and its only like $50 a month.



Message 30 of 58 (14 Views)
Reply
0 Likes