Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply
Jun 01 2005
By: spongehead~ Wastelander 668 posts
Offline

would ps3 have an region lock?

8 replies 2 views Edited Jun 1, 2005
I know nobody can answer this but I wanted your opinions on whether or not it should have a region lock because I'm getting my ps3 in japan.
Your mama is so fat, she's fatter than my mom!
Message 1 of 9 (2 Views)
Reply
0 Likes
Wastelander
Registered: 09/13/2003
Offline
829 posts
 

Re: would ps3 have an region lock?

Jun 1, 2005
I don't think it should.... Cuz there are some games I want to get,that's from JAPAN or EUROPE. Since the PS2 was Region Lock. I couldn't,.... Hopefully, it won't....
,
Message 2 of 9 (2 Views)
Reply
0 Likes
Ghost of Sparta
Registered: 02/04/2005
Offline
15688 posts
 

Re: would ps3 have an region lock?

Jun 1, 2005
It will be region coded.
Message 3 of 9 (2 Views)
Reply
0 Likes
Sackboy
Registered: 12/22/2004
Offline
475 posts
 

Re: would ps3 have an region lock?

Jun 1, 2005
oh well.. there was always a way .. with boot disk.. so i pretty much use bootdisks to play imports
i'm a girl!!!!!!!!!!!!!!
Message 4 of 9 (2 Views)
Reply
0 Likes
Fender Bender
Registered: 08/06/2004
Offline
3063 posts
 

Re: would ps3 have an region lock?

Jun 1, 2005
Well your gonna need your very own Blue Ray for your PC to get a Boot disk to work though, and probably wont be cheap.



Messing with me is like playing with death.
Message 5 of 9 (2 Views)
Reply
0 Likes
Ghost of Sparta
Registered: 02/04/2005
Offline
15688 posts
 

Re: would ps3 have an region lock?

Jun 1, 2005


Cunder wrote:
Well your gonna need your very own Blue Ray for your PC to get a Boot disk to work though, and probably wont be cheap.





It reads DVDs too, so there's prob. a way around that.
Message 6 of 9 (2 Views)
Reply
0 Likes
Fender Bender
Registered: 08/06/2004
Offline
3063 posts
 

Re: would ps3 have an region lock?

Jun 1, 2005
Hmm it's possible indeed but there chances that it wont work either though, will have to see either way some ppl manage a way thru stuff like this lol



Messing with me is like playing with death.
Message 7 of 9 (2 Views)
Reply
0 Likes
Splicer
Registered: 03/27/2003
Offline
72 posts
 

Re: would ps3 have an region lock?

Jun 1, 2005
You know, I thought this was obvious. Everything is region coded (Well, consoles anyway) Some DVDs players aren't.
,
 
,
But, theres an easy fix. Go to Play Asia and buy a japanese PS3.
Message 8 of 9 (2 Views)
Reply
0 Likes
Shinra Executive
Registered: 10/01/2002
Offline
45016 posts
 

Re: would ps3 have an region lock?

Jun 1, 2005
I sure hope it does! it is there for a reason you know? ,

Message 9 of 9 (2 Views)
Reply
0 Likes