Reply
First Son
Registered: 07/01/2009
Offline
6 posts
 

Re: Error Code (80710B23)

Nov 30, 2009
we are monday is 2pm and nothing work.my friend got videotron and its working for him.F**k Bell!!! can't play MW2 i realy think soon to go with videotron...
Message 61 of 255 (675 Views)
Reply
0 Likes
First Son
Registered: 11/30/2009
Offline
2 posts
 

Re: Error Code (80710B23)

Nov 30, 2009
For f#$& sake! I only just bought my PS3 yesterday, and this is the first damn thing that happens lol. Not a good omen. I didn't even get the chance to download any games. I'm about ready to paint myself green, pump myself full of steroids and rip all my clothes off befor marching over to bell HQ and beating them all down with a tank.
Message Edited by WolfDemon1991 on 11-30-2009 12:28 PM
Message 62 of 255 (675 Views)
Reply
0 Likes
First Son
Registered: 11/29/2009
Offline
6 posts
 

Re: Error Code (80710B23)

Nov 30, 2009
just talked to a bell represinitive on the bell site and heres part  what was said (there was more personal stuff then playstation it was just a quick question i slipped in)

You   also im having troubles connecting to the playstation network
You   with my ps3
You   playstation 3*
Abdul (SCI-274205)   I understand.
You   i was wondeirng if there any news on that? i know everyone in the region on bell cant connect either
Abdul (SCI-274205)   There is an outage declared regarding the Playstation issue. We are aware of this and our technicians are working on this.
Abdul (SCI-274205)   It will be resolved as early as possible.
You   do you happen to know a time frame?
You   like a day, a week, a month?
You   an educated guess perhapes
Abdul (SCI-274205)   It will be resolved within 24 hours.
You   awesome

so 24 hours it is. this was at 3 20 est -5

thought id let everyone know. (ya go me on the spelling of perhaps, i win, lol)
Message 63 of 255 (675 Views)
Reply
0 Likes
First Son
Registered: 11/29/2009
Offline
6 posts
 

Re: Error Code (80710B23)

Nov 30, 2009
They said 6 hours yesterday... I wouldn't take that 24 hours to the bank unfortunately...
Message 64 of 255 (675 Views)
Reply
0 Likes
First Son
Registered: 11/29/2009
Offline
5 posts
 

Re: Error Code (80710B23)

Nov 30, 2009
yes and it's still not working....
Message 65 of 255 (675 Views)
Reply
0 Likes
Splicer
Registered: 05/03/2008
Offline
83 posts
 

Re: Error Code (80710B23)

Nov 30, 2009


abbotts wrote:
Yes,
It is easy,
If you have a cable modem connection, you should never see this error message.
Only most of DSL customers have this problem because you need to get to network settings and set the MTU manually to 1492 instead of the default 1500.
This is a 100% fix for this error message.
I wish the moderator will erase all other solutions on this board because they were all wrong and does not work.
I hope this helps.


Not sure where you got this info about switching to manual MTU 1492... I was on the phone with bell last night looking over my modem settings and my modem was already on MTU 1492 and i am still having the connection problem.   

 

http://www.youtube.com/user/PS3GC
Message 66 of 255 (675 Views)
Reply
0 Likes
First Son
Registered: 11/29/2009
Offline
6 posts
 

Re: Error Code (80710B23)

Nov 30, 2009

Mine was also at 1492 by default, but after testing it I found out that the max MTU with Bell is 1272. It's pretty low...

 

This won't solve your problem though... 

Message 67 of 255 (675 Views)
Reply
0 Likes
First Son
Registered: 09/02/2009
Offline
7 posts
 

Re: Error Code (80710B23)

Nov 30, 2009
5 pm eastern in montreal still doesn't work. F.......ng Bell.
Message 68 of 255 (675 Views)
Reply
0 Likes
First Son
Registered: 08/15/2009
Offline
3 posts
 

Re: Error Code (80710B23)

Nov 30, 2009
Until now, cannot connect to PSN? I'm also from Montreal and using Bell. I already called last night and they're not giving us any assurance. They always say they are trying to fix it but when????? F.... Bell what the hell.
Message 69 of 255 (675 Views)
Reply
0 Likes
First Son
Registered: 11/30/2009
Offline
4 posts
 

Re: Error Code (80710B23)

Nov 30, 2009
i am also from MONTREAL SAME ERROR 4 ME CANT GO ONLINE MY BROWSER WORKING FINE BUT CANT PLAY ONLINE GAME S!!! I HAVE ALSO bell connection !!! come onnn
Message 70 of 255 (675 Views)
Reply
0 Likes