Reply
PlayStation MVP
Registered: 05/05/2010
Offline
13633 posts
 

Re: Is it possible to have more then 1 skill activated at one time?

Jan 17, 2013

BBurgSteve wrote:

I often see the red circle of an enemy with Squad Leader on, but the red dot in the middle doesn't show as if they also have Stealthy active...  Thought about posting a similar thread when I saw it in four or five straight ctf matches, but I figured it had to be a bug.  Now I'm not so sure.


If you don't have line-of-sight to a person, their don't won't show up (looks like Stealthy is active when SL is on)

 

If you are looking right at the SL and see no dot on the map...then there's something weird going on...

Message 11 of 16 (153 Views)
Reply
0 Likes
MVP Support
Registered: 08/28/2008
Online
9411 posts
 

Re: Is it possible to have more then 1 skill activated at one time?

Jan 17, 2013

It happens even when I have Combat Intel active, which I've tried just to be sure.

Message 12 of 16 (144 Views)
Reply
0 Likes
Treasure Hunter
Registered: 09/08/2012
Offline
6552 posts
 

Re: Is it possible to have more then 1 skill activated at one time?

Jan 17, 2013
I saw I guy go 46 and 1 in a game of ground pounder. He was using the KR. Just the KR. Tanks couldn't even take him down.


I think he had all the skills active.
Message 13 of 16 (132 Views)
Reply
0 Likes
PlayStation MVP
Registered: 03/09/2009
Offline
1707 posts
 

Re: Is it possible to have more then 1 skill activated at one time?

Jan 17, 2013

lol P_P - I say no... but with a yes SOoN

 photo TGKSHBG2013_zpsa906bc94.jpg
Message 14 of 16 (117 Views)
Reply
0 Likes
PlayStation MVP
Registered: 12/21/2007
Online
50709 posts
 

Re: Is it possible to have more then 1 skill activated at one time?

Jan 17, 2013

TheGremlinKlown wrote:

lol P_P - I say no... but with a yes SOoN


oh noes, not SOoN!   zomgitscomingsoOnandweareallgoingtocryfoulwhengremilnbecomesanallskillhavinginvincibleplayer

 

:smileytongue:

Message 15 of 16 (108 Views)
Reply
0 Likes
Treasure Hunter
Registered: 01/25/2012
Offline
7276 posts
 

Re: Is it possible to have more then 1 skill activated at one time?

Jan 18, 2013
Ive had the Field Mechanic and EM on
Message 16 of 16 (92 Views)
Reply
0 Likes