Reply
I Only Post Everything
Registered: 11/26/2011
Offline
938 posts
 

Re: Seemingly Broken Game...Cannot get past first 5 minutes of Prologue

Jun 15, 2013

 I have heard of quite a few people who have this glitch. Someone also has a video posted. I hope ND sees this and does something to fix this bit. It could also be due to some sort of an incompatibility with a particular model of the PS3.

 

If you have a friend who has a PS3 try it on there to see if its the same result, just to check and if possible.

 

-RyukDG


My YouTube: www.youtube.com/user/TheRyukDG || My Twitch: www.twitch.tv/TheRyukDG
Message 51 of 347 (696 Views)
Reply
0 Likes
First Son
Registered: 06/15/2013
Offline
5 posts
 

Re: Seemingly Broken Game..Cannot get past first 5 minutes of Prologue

Jun 15, 2013

That's going to be my next move. I currently have a PS3 slim. I've heard of issues with the Fat but how do you developed a game that isn't compatible with all versions of the system? I mean at least take it into consideration and test it. Make us aware prior to release. I understand game development isn't clean cut and there are many variables that could affect the experience, but the oversight causes the consumer to (quite literally) pay for it in the end.

Message 52 of 347 (691 Views)
Reply
0 Likes
Splicer
Registered: 08/26/2009
Offline
44 posts
 

Re: Seemingly Broken Game...Cannot get past first 5 minutes of Prologue

Jun 15, 2013
I have a 2008 fat and its running TLOU with no problems. So these issues arent affecting all fat models.

Quite frankly though i dont know what can cause this issue.
Message 53 of 347 (689 Views)
Reply
0 Likes
First Son
Registered: 06/15/2013
Offline
5 posts
 

Re: Seemingly Broken Game...Cannot get past first 5 minutes of Prologue

Jun 15, 2013

So these really seem to be random bugs left and right. 

Message 54 of 347 (684 Views)
Reply
0 Likes
First Son
Registered: 06/14/2013
Offline
5 posts
 

Re: Game breaking bug that isn't related to autosaving!

Jun 15, 2013

i have the 160GB slim, purchased 2010. I actually got it to load up and i thought i was good to go but then screen went blank and it just did nothing. Had to quit via XMB. My other games work fine, it seems my system doesnt like this game. Im exchanging disk today and hoping it works but im doubting it will. Looks like im out $91. Never again will i get something on day of release. If i had read about these issues, i would have passed. Oh well.

 

Message 55 of 347 (571 Views)
Reply
0 Likes
First Son
Registered: 06/15/2013
Offline
4 posts
 

Re: Game breaking bug that isn't related to autosaving!

Jun 15, 2013

 i just cleaned my ps3, same thing happens. the pausing and the stretching of the character models are still happening, also the audio is still out of sync

Message 56 of 347 (672 Views)
Reply
0 Likes
First Son
Registered: 06/15/2013
Offline
5 posts
 

Re: Game breaking bug that isn't related to autosaving!

Jun 15, 2013

That vid is exactly whats been happening to mine. Car turns on and thats the end of that.

Message 57 of 347 (662 Views)
First Son
Registered: 06/15/2013
Offline
3 posts
 

Re: Game breaking bug that isn't related to autosaving!

Jun 15, 2013
Like lots of people here have all the problems, freezes, no voices... Tried all 'sollutions' seems to me that everytime i get into trouble it happens during cutscenes loading. Hope this helps! Hang in there guys, i am sure people at nd are working very hard to solve this problem so we can all enjoy this amazing game! Peace
Message 58 of 347 (655 Views)
Reply
0 Likes
Splicer
Registered: 06/14/2013
Offline
44 posts
 

Re: Game breaking bug that isn't related to autosaving!

[ Edited ]
Jun 15, 2013

javarush2 wrote:

 i just cleaned my ps3, same thing happens. the pausing and the stretching of the character models are still happening, also the audio is still out of sync


I'm quite positive that these issues has to do with software and not hardware. Based on the fact, that my game reacts differently dependent on whether it's 1.00 or 1.01. Can't be hardware.

Message 59 of 347 (644 Views)
Reply
0 Likes
Uncharted Territory
Registered: 12/16/2008
Offline
1603 posts
 

Re: Game breaking bug that isn't related to autosaving!

Jun 15, 2013

Going to open up my PS3 and try cleaning the lens today.  Hopefully that works but I'm not too optimistic.  

---
Message 60 of 347 (641 Views)
Reply
0 Likes