Reply
Aug 19 2013
By: Matthijs_17 Fender Bender 3588 posts
Offline

cinema mode upload to youtube doesn't work?

17 replies 376 views Edited Aug 19, 2013

I wanted to upload a little clip to my youtube channel, but it says my username or password is invalid, but I could login on youtube with the exact same username and password, has anyone similar problems?

Message 1 of 18 (376 Views)
Reply
0 Likes
Fender Bender
Registered: 11/01/2010
Offline
3622 posts
 

Re: cinema mode upload to youtube doesn't work?

Aug 19, 2013

Happens occasionally. Usually I just give up, but maybe you can try again later. Either way, it isn't a permanent problem, at least for me.

Do you feel me?

Message 2 of 18 (371 Views)
Reply
0 Likes
Fender Bender
Registered: 12/02/2011
Offline
2422 posts
 

Re: cinema mode upload to youtube doesn't work?

Aug 19, 2013
I think this is a problem with YouTube, when this happens I can't login via the mobile app either. But like duke said, it should be working again later.
Pepsi
Message 3 of 18 (361 Views)
Reply
0 Likes
Fender Bender
Registered: 08/21/2011
Offline
2402 posts
 

Re: cinema mode upload to youtube doesn't work?

Aug 19, 2013

Just save it to XMB, put it on a USB and upload it with your PC.

Message 4 of 18 (355 Views)
Reply
0 Likes
Fender Bender
Registered: 04/20/2010
Offline
3588 posts
 

Re: cinema mode upload to youtube doesn't work?

Aug 19, 2013

Hielke6991 wrote:

Just save it to XMB, put it on a USB and upload it with your PC.


that's a little to much effort :/

 

anyway, thanks for the answers, I'll try later, see if it works, glad to hear that this is happening occasionally with other people too

Message 5 of 18 (351 Views)
Reply
0 Likes
Fender Bender
Registered: 08/21/2011
Offline
2402 posts
 

Re: cinema mode upload to youtube doesn't work?

Aug 19, 2013

Matthijs_17 wrote:

Hielke6991 wrote:

Just save it to XMB, put it on a USB and upload it with your PC.


that's a little to much effort :/

 

anyway, thanks for the answers, I'll try later, see if it works, glad to hear that this is happening occasionally with other people too


Everything is too much efford for you :/

 

But I would always use an USB since the upload to youtube feauture only works if the videos have a specific lenght,

Message 6 of 18 (345 Views)
Ghost of Sparta
Registered: 11/28/2009
Offline
13011 posts
 

Re: cinema mode upload to youtube doesn't work?

[ Edited ]
Aug 19, 2013

 


Hielke6991 wrote:

Matthijs_17 wrote:

Hielke6991 wrote:

Just save it to XMB, put it on a USB and upload it with your PC.


that's a little to much effort :/

 

anyway, thanks for the answers, I'll try later, see if it works, glad to hear that this is happening occasionally with other people too


Everything is too much efford for you :/


LOL, why do you say that? Smiley Tongue

http://community.us.playstation.com/t5/The-Last-of-Us-Multiplayer/Ping-filter-toggle-SUPPORT-for-less-lag/m-p/40782623
Message 7 of 18 (337 Views)
Reply
0 Likes
I Only Post Everything
Registered: 04/22/2013
Offline
1099 posts
 

Re: cinema mode upload to youtube doesn't work?

Aug 19, 2013
To kinda hijack this thread, does anyone else think that saving the cinema's to XMB after converting them to video make them look like complete garbage? Seems like the quality is awful after.
Message 8 of 18 (332 Views)
Reply
0 Likes
Fender Bender
Registered: 11/01/2010
Offline
3622 posts
 

Re: cinema mode upload to youtube doesn't work?

Aug 19, 2013

nationm04 wrote:
To kinda hijack this thread, does anyone else think that saving the cinema's to XMB after converting them to video make them look like complete garbage? Seems like the quality is awful after.

Yup, agreed. 

Do you feel me?

Message 9 of 18 (328 Views)
Reply
0 Likes
I Only Post Everything
Registered: 04/22/2013
Offline
1099 posts
 

Re: cinema mode upload to youtube doesn't work?

Aug 19, 2013
I wonder if there's a way to improve the quality with video editing software after. If not, then I will have to use a recorder every time.
Message 10 of 18 (324 Views)
Reply
0 Likes